+359 876 880 213, +359 883 361 324
info@beautyexpertstudio.net
Работно време: Понеделник-Петък 09:00 - 19:00, Събота 10:00 - 14:00
+359 876 880 213, +359 883 361 324
info@beautyexpertstudio.net
Работно време: Понеделник-Петък 09:00 - 19:00, Събота 10:00 - 14:00

Кислородна мезотерапия

Кислородната мезотерапия е нов, революционен метод за допълнително насищане на кожата с кислород. В основата на терапията стои въздействието на струя с 98% чист кислород, който се подава под налягане и е способен да прониква в дълбоките слоеве на кожата. Към него са добавени хиалуронова киселина и витамини, което допринася за невероятна хидратация на кожата, свежест, блясък и лифтинг ефект. Тя става по-гладка и с повишен тонус. Уникалното при тази технология е, че тя позволява третиране плътно в околоочния контур и работа върху долния и горния клепач.
Процедурата може да се приложи, както с anti-age ефект, възвръщайки жизнеността на лицето, шията и деколтето, така и с цел подобряване състоянието на кожата при акне.
Подходяща е за всяка възраст, като резултатът от процедурата се забелязва веднага, а ефектът е дълготраен.

Защо КИСЛОРОДНАТА МЕЗОТЕРАПИЯ покори Холивуд ?
Кислородната Мезотерапия е един от най–добрите неинвазивни методи за поддържане на добрия външен вид. За разлика от обикновенната мезотерапия, при кислородната не се използват игли. Това прави процедурата напълно безболезнена. Подходяща е за всеки тип кожа. Освежаващият и детоксикиращ ефект правят Кислородната Мезотерапия привлекателна както за жени, така и за мъже.
Едно от лицата на Кислородната Мезотерапия е самата Мадона. Тя не крие, че е пристрастена към чудодейната терапия. Скандалната наследничка Парис Хилтън е още една известна личност, която се възползва от предимствата на процедурата. Моли Симс споделя пред американско списание, че за да поддържа свежият си външен вид си позволява да се поглези в някой козметичен салон с Кислородна Мезотерапия. Никол Кидман, Алиша Кийс и много други преуспяващи звезди използват силата на кислорода преди всяко значимо събитие. Фотоапаратите няма да уловят нито един недостатък по техните лица. Защото недостатъците са изчезнали, а на тяхно място могат да се видят свежест и естествена красота.
КИСЛОРОДНА МЕЗОТЕРАПИЯ насища клетките с кислород.
Доказано е, че липсата на достатъчно кислород в тъканите ускорява процеса на стареене. С Кислородната Мезотерапия не само се спира този процес, но и се поправят резултатите от него. Сбогувайте се с бръчиците, белезите от акне и разширените пори. Забравете за зачервената и раздразнена кожа. След процедура Кислородна Мезотерапия ще си възвърнете жизненото, младежко излъчване и ще се усмихнете лъчезарно на деня.
Звезната красота вече е достъпна за всеки. Не е нужно да се подлагате на скъпоструващи, а понякога и болезнени процедури. Самата Кислородна Мезотерапия е изключително приятна и релаксираща процедура. Ефектът е видим веднага. Кожата е освежена, гладка и сияеща. Нямат значение годините. Със сияещо лице и освежен външен вид, можете да сте по–красиви от Холивудските звезди.