+359 876 880 213, +359 883 361 324
info@beautyexpertstudio.net
Работно време: Понеделник-Петък 09:00 - 19:00, Събота 10:00 - 14:00
+359 876 880 213, +359 883 361 324
info@beautyexpertstudio.net
Работно време: Понеделник-Петък 09:00 - 19:00, Събота 10:00 - 14:00

IPL Фотоподмладяване и RF лифтинг на лице

Фотоподмладяването е чудесна и много успешна процедура по мнението на стотиците пациенти. Засега това е единствената процедура, която бързо, безболезнено и ефективно отстранява видимите дефекти по кожата – пигментации, капилярни мрежи и бръчки – като същевременно стимулира и производството на колаген. При фотоподмладяването светлинният импулс загрява кожата в дълбочина и достига до фибробластите – клетките, които са отговорни за продукцията на нов колаген. Енергията е така определена, че да не уврежда клетките, а леко да ги “стресира”, като ги накара да работят по-ускорено и да произвеждат повече колаген. Ако кожата ви е повяхнала и изглеждате уморени, решението на вашия проблем е Фотоподмладяване с бързи резултати, без болка и инжекции. Процедурата намалява процесът на стареене на кожата на лицето и видимо намалява признаците на стареене. С фотоподмладяване успешно се третират и премахват пигментни петна и спукани капиляри, като същевременно се стимулира производството на колаген.

Фотоподмладяване и стягане на кожата: благодарение на синергичното действие на IPL и RF, постига се ефект върху епидермиса и дермата едновременно, който се изразява в подобрение на тена на кожата, текстурата ѝ, свиват се порите, кожата става по-гладка и еластична.

IPL и радиочестотно въздействие RF:
Апаратурата, съчетаваща в себе си едновременно IPL (Intense Pulsed Light) и RF (Radio Frequency) технологиите, е позната още като E light или elos апаратура. Тя е едно от новите достижения в света на неоперативната естетична медицина. Тази технология обединява IPL и RF в двуполярно-радиочестотна електромагнитна вълна. Докато IPL технологията действа на ниво епидермис (най-горният слой на кожата), то RF технологията прониква през епидермиса и действа на ниво дерма (средният слой на кожата). Поради едновременното действие на тези две технологии, с E light апаратите се постига до два пъти по-висока ефективност при някои козметични процедури, в сравнение с IPL апаратите. Що се отнася до фотоепилацията, E light има редица предимства пред IPL технологията.

RF – енергиен, топлинен източник, работи съвместно с източника на оптична енергия. Позволява употребата на светлинната енергия на такова ниво, което е безопасно за всички типове кожа (по-малко оптична енергия в сравнение с обикновените Лазери или IPL-и).
Няма риск от епидермални нарушения и за получаване на дисхромия (типична предимно за тъмен тип кожа).

Обхват на манипулациите:
• Пигментни заболявания: хлоазма, възрастова пигментация, лунички и др;
• Заболявания на кръвоноснте съдове: ангиома, купероза (разширени капиляри).
• Акне: тъй като има специфичен ефект върху мастната жлеза, комбинацията от RF технологията повлиява възпалителни лезии, намалява омазняването и свива порите.